středa 27. dubna 2016

Sítě proti hmyzu oceníte během letních měsíců

Také vám vadí během teplých měsíců komáři, mouchy, vosy a další hmyz, který je schopný prolétnout pohodlně oknem až k vám domů? Nabízíme vám možnost, jak svůj příbytek před tímto nepříjemným hmyzem, poletujícím od jara až do podzimu, účinně ochránit. Ideálním řešením na vaše problémy jsou sítě proti hmyzu. Dají se zakoupit jako doplněk ke všem standardním oknům.

Sítě proti hmyzu se postarají o váš komfort

Moderní sítě proti hmyzu nabízejí opravdu komfortní řešení pro vaše pohodové bydlení. U nás můžete vybírat z několika typů. Prodáváme sítě pevné, otvíravé, posuvné, rolovací i plisé. Každý typ má nějaké výhody a určitě vám doporučujeme si jednotlivé sítě porovnat a vybrat z nich tu nejvhodnější.

Pevné sítě jsou v okně neustále na jednom místě, s posuvnými můžete hýbat a rolovací zase dle libosti vytahovat. Dokonalý systém aplikace těchto sítí ve vašich oknech vám zajistí, že je budete používat jen tehdy, když je skutečně potřebujete. Během zimy, kdy hmyz téměř nelítá, do své domácnosti lehce vpustíte více slunečních paprsků.


Sítě proti hmyzu
Sítě proti hmyzu
Slaďte sítě se svými okny

Sítě by měly dokonale splynout s okenním rámem. Proto vám je nabízíme v několika barevných variantách. Velké oblibě se těší šedé, černé i transparentní provedení. Používáme pro ně pouze kvalitní síťovinu, vyrobenou z poplastovaného sklolaminátového vlákna, disponující výrazně vyšší odolností a životností.


Skvělou volbou je také speciální protipylová síťovina, kterou doporučujeme především alergikům. Hodí se též na prašná místa. Do sítí do oken i dveří je možné instalovat speciální otvor pro domácího mazlíčka. Pokud se vám produktová nabídka líbí, neváhejte a vybírejte v nepřeberném množství stylů. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.