středa 23. března 2016

Neuvěříte, jaké zázraky umí funkční sítě proti hmyzu

Dodáváme sítě proti hmyzu Climax na jakýkoliv typ dveří či oken, v různým rozměrech, a to i pro atypické tvary rámů. Jarní a letní počasí nahrává množení a probouzení se všelijakého hmyzu. Otravný hmyz, který nás obtěžuje v exteriérech, se odpuzuje rozličnými prostředky a přípravky, co však dělat s hmyzem, jenž se nám dostane do interiéru? Používání různých sprejů uvnitř obydlí bývá zátěžové pro lidský organismus, a proto je účinnější chránit se proti vniknutí hmyzu dovnitř mechanicky. Absolutní jedničkou na trhu jsou moskytiéry neboli sítě proti hmyzu.


Sítě proti hmyzu
Nabízíme sítě proti hmyzu více druhů, a to jak sítě pevné, sítě posuvné anebo rolovací. Všechny sítě z našeho sortimentu se dají vsadit do rámů podle individuálního výběru. Rámy tak budou dokonale ladit s barvou rámů vašich oken nebo dveří. Co se týče kvality síťoviny, ručíme za dokonalý materiál, jenž prošel přísným atestem na životnost a celkovou odolnost. K dispozici jsou síťoviny zesílené proti ataku domácích mazlíčků, především koček a psů. Nevlastníte-li zvíře, můžou vás zajímat třeba sítě protialergenní. Jsou vyrobeny ze speciálního materiálu, jenž nepropouští i polétavý prach a pyl.


Některé pevné sítě proti hmyzu mají pevný, široký rám, který se dá umístit i do oken se zaobleným rámem nebo se šikminou. 
K dispozici jsou síťoviny šedé nebo transparentní, rozdíly mezi nimi jsou patrné na fotografiích internetových stránek Climax.cz. Můžete si vybrat i dveřní síť proti hmyzu s velkou pevností a stabilitou. Tyto sítě se dají vybavit speciálním průlezem pro kočky nebo psy.


Pokud máte francouzská okna nebo dveře, doporučujeme koupi posuvné sítě proti hmyzu. Posuvné sítě se dodávají buď usazené v lištách, nebo v rámech. Jestliže si vybíráte síť proti hmyzu a nemáte žádné zkušenosti, nejprve byste si měli prohlédnout naši kompletní nabídku, případně se zkontaktujte s našimi zaměstnanci a volbu vhodné sítě s nimi zkonzultujte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.